Középtáv

Június 27-én, szombaton Kerekes Csabi barátommal teljesítettük az XMan Romania Nagyvárad középtávú triatlon versenyét. Az 1,9 km úszás, 90 km kerékpározás, és 21,1 km futás során Csabi barátom irányított a vízben, vezette a tandemet, és kísért futás közben. A nagyon szintes kerékpár pálya után igen melegben kellett futni. A verseny edzőverseny volt, sok mindent most próbáltunk ki, teszteltünk több felszerelést, frissítést. Előkészület Nagyatádra, és Zoffingenre.
A verse4ny nagyon kellemes hangulatú volt, nagyon jól éreztük amgunkat. A szervezők meghívására ingyenesen indulhattunk, ezért külön köszönet Szokolszky István főszervezőnek! És köszönet azért, hogy külön figyelmet fordítottak arra, hogy a tandemet külön helyre tudjuk rakni, a frissítőponton külön segítettek az extra igények miatt, vagyis teljes egészében kiemelten kezeltek bennünket.
Az eredményünk nem számít kimagaslónak, de mint írtam, ez most nem célverseny volt. A teljes időnk: 5 óra 44 perc 26 másodperc, amivel a 37., az én korosztályomban a 9. helyen végeztünk.
Részletes beszámoló, képekkel hamarosan!

Hozzászólások lezárva.