Tenerife edzőtábor, rövid beszámoló

20150320_121520Március 14-25 között a Magyar Paralimpiai Bizottság jóvoltából sokadmagammal a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerife szigetén edzőtáboroztunk kisérőmmel Jozsóval. A tíz teljes nap alatt rengeteget futottunk, sokat úsztunk, volt konditorna, a szünetekben sok pihenés, séta, és tisztességes feltöltés az étkezőben. A szálloda minden igényünket kielégítette. Kellemes hangulatú lakosztály, jól felszerelve, kényelmes ágyakkal. Az étteremben napi háromszor svédasztalos étkezést kaptunk, bőven válogathattunk a rengeteg étel közüol, mely minden igényt kielégített. Sok hús, zöldség, gyümölcs, tengeri herkentyűk, édesség, saláták, pékárú, köretek, tésztaételek, hogy párat említsek.
A futópálya remek volt, a vulkán oldalában zajlottak az edzések. Az emelkedőket meredekebb és még meredekebb emelkedők tarkították, a laposabb részeken lehetett pörgetni, a rekortánon pedig résztávozgatni. A T3 sportközpont valóban világszínvonalú edzőközpont, ahol rengeteg lehetőség van. A két medence uszodatechnikája minden igényt kielégített, kellemesen meleg víz, feszített víztükör, élmény volt az úszás.
A itt eltöltött idő biztosan meghozza gyümölcsét az idei versenyeken, elsősorban a hamarosan sorra kerülő Paraatlétikai Maraton Világbajnokságon Londonban, Március 26-án.

 

Hozzászólások lezárva.